Den 10 mars 2017 sänds det sista avsnittet av The Vampire Diaries. Serien startades 2009 med Nina Dobrev, Paul Wesley och Ian Somerhalder i huvudrollerna. Hela åtta år har serien pågått med mycket skratt och tårar. På sociala medier bråkar folk om vem man tycker mest om, man njuter inte av serien medans den pågår. I slutändan är det bara en sak som räknas och det är att säga adjö till en serie som har betytt mycket för mig och många andra. 


Men har nu denna trion ersatts av en ny? Mycket spekulationer om att
KJ Apa, Lily Reinhart och Ross Butler är den nya supertrion. Riverdale är då alltså en ungdomsserie precis som The Vampire Diaries, dessutom är Riverdale baserat på en gammal serietidning som hette Acke. Jag har hört många som tycker att det är en blandning mella många filmer och serier, bland annat Twilight, Pretty Little Liars, Gossip Girls och så vidare. Det blir spännande och se om Riverdale blir lika bra som The Vampire Diaries.

Angelika Carlsson, 9a

Bilderna hittades via det avancerade sökfiltret  ”Användningsrättigheter: Fritt att använda eller dela” på Google.
( https://www.google.se/search?q=the+vampire+diaries&espv=2&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjOncGS7cvSAhVEkywKHXu1A88Q_AUIBigB&biw=1366&bih=654#tbs=sur:fc&tbm=isch&q=Riverdale&&imgrc=DknROKLqO-NHeM: )
( https://www.google.se/search?q=the+vampire+diaries&espv=2&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjOncGS7cvSAhVEkywKHXu1A88Q_AUIBigB&biw=1366&bih=654#q=the+vampire+diaries&tbas=0&tbs=sur:fc&tbm=isch&
&imgrc=goYlHOuGq3fmaM:)
( https://www.google.se/search?q=the+vampire+diaries&espv=2&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjOncGS7cvSAhVEkywKHXu1A88Q_AUIBigB&biw=1366&bih=654#q=the+vampire+diaries&tbas=0&tbs=sur:fc&tbm=isch&*&imgrc=7_9T5Yvk9XrDhM: )